Eiendomsutvikling

Privat og offentlig eiendomsutvikling på Romerike er vår spesialitet, og vår kompetanse på feltet er bygget opp gjennom mange års erfaring fra byggebransjen.

JAMO Eiendomsutvikling AS har som hovedoppgave å kjøpe og utvikle tomter på Romerike. Har du en bebygd eller ubebygd tomt du ønsker å selge eller utvikle, vil vi kunne bistå fra start til slutt.

Våre medarbeidere besitter god kompetanse i alle ledd av utviklingsprosessen; vurdering og kjøp av tomter, regulering, utvikling og prosjektledelse, salg og markedsføring. Vi er en moderne og fremtidsrettet utbygger med solid erfaring fra byggebransjen.

Hvorfor velge en lokal eiendomsutvikler?

Eiendomsutvikling og kjøp og salg av boliger hører unektelig sammen. På den måten er vi med på å bidra til verdivekst i nærområdet på øvre Romerike på to plan: Vi både kjøper og fornyer eiendommer på øvre Romerike og selger deretter disse videre med nybygg av høy kvalitet. Vi håper og tror at dette vil komme deg og din familie til gode, enten i form av arbeidskraft, vekstutsikter i nærmiljøet eller i form av faktisk kjøp eller salg av bolig. Vår kjennskap til lokalområdet, lokal arbeidskraft og lokale arbeidspartnere, gjør at du være sikker på vi leverer til forventning. Vi er der også når prosjektet er overlevert - hvilket gir deg som kunde en stor trygghet.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om eiendomsutvikling.