Arkitekttegnet bolig - skreddersydd til dine behov

 Vet du hvordan drømmeboligen din skal se ut, men trenger hjelp til å fullføre planene? Har du lyst på et funksjonelt og spennende hjem som skiller seg fra andre hus? Vi i JAMO Eiendomsutvikling kan hjelpe deg helt fra idèfasen til bygget er ferdigstilt. Vi står ansvarlig for entreprisen, bistår med arkitekt og leier inn annen nødvendig arbeidskraft som elektriker og rørlegger. På denne måten kan du som kunde være trygg på at dine behov blir ivaretatt og at du får et hjem som passer akkurat deg. Vi kan også bistå med restaurering av ulike typer bygg. 


Hvis du velger en arkitekttegnet bolig, kan du være sikker på at du får et hjem som er tegnet etter dine behov og som som er tilpasset din familiesituasjon. Velger du er ferdighus fra en katalog, vil du selvfølgelig også få et flott hus, men med mindre rom til å ta egne valg i byggeprosessen og implementere egne løsninger. Sitter du inne med en idé til et spennende husprosjekt som skiller seg litt fra normalen, burde du ta kontakt med oss og prate med vår arkitekt. Vi vil veldig gjerne høre dine ideer. 


Er du interessert i et nøkkelferdig hjem som er klar til innflytting? Les mer her.


Lokal bedrift med lokale fagpersoner 

JAMO Eiendomsutvikling er en lokalt forankret bedrift som bruker fagpersoner fra nærområdet i alle faser av prosjektet. Dette gir deg en trygghet som kunde når det kommer til planlegging og gjennomføring, men også når prosjektet er avsluttet. Du vil alltid ha kyndige fagfolk i ditt nærområde som kan svare på de spørsmål du måtte ha om ditt nye hjem. 


Vi kan tilby en konkurransedyktig pris, uten at det går utover kvaliteten på arbeidet. Våre entreprenører gjør en grundig jobb på forhånd, slik at du som kunde er forberedt på kostnader og tidsforløp. 


Kontakt oss 

Uansett hvor du er i prosessen, kan vi i JAMO Eiendomsutvikling AS hjelpe deg. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan realisere boligdrømmen din.