Bygge bolig

Skal du kjøpe eller bygge ny bolig? Vi i JAMO Eiendomsutvikling AS har lang erfaring med å bygge drømmeboligen. Vårt hovedfokusområde er Øvre Romerike, herunder Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes, Jessheim og Ullensaker.

La oss realisere drømmen din

Det er mye å være oppmerksom på når man skal bygge bolig. Du har kanskje allerede tomten klar, og en visjon av hvordan huset skal se ut. Kanskje ser du allerede for deg familien sitte i hagen en lørdag i juni, eller rundt spisebordet etter en helt vanlig dag på skole og jobb. Kanskje mangler du tomt, og har ikke enda gjort deg noen tanker om hvordan huset skal se ut - rent bortsett fra at det skal være plass til alle.

Uansett hvor du er i prosessen, kan vi i JAMO Eiendomsutvikling AS hjelpe deg. Vi ser hele tiden etter nye tomter og prosjekter, og ved å kontakte oss kan du føle deg sikker på at drømmeboligen ikke er langt unna.

Byggmann - Boliger for alle behov

Vi i JAMO Eiendomsutvikling kan tilby hus fra Byggmanns kolleksjon. Om du ikke skulle finne drømmehuset i deres store kolleksjon, bistår vi selvfølgelig med en arkitekttegnet løsning, spesielt tilpasset dine ønsker og tomtens utforming.

Vi bygger for deg

JAMO Eiendomsutvikling AS bygger hus folk skal leve og trives i. Løsninger som ser flotte ut på papiret, er ikke alltid så praktiske når en familie skal leve sammen. Dette er ett av våre fokusområder når vi bygger nytt.

Enten du skal bygge et nytt hus til din familie, eller et felt til mange familier, er det viktig at menneskene trives i hus som varer i generasjoner. Ta derfor gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat, så finner vi sammen en måte å virkeliggjøre drømmen.