JAMO Eiendomsutvikling AS bistår med kjøp og salg av eiendom

Er du i besittelse av en tomt eller eiendom som du ønsker å selge? Eller kanskje du ønsker å kjøpe en bolig i ditt nærområde? Ved å henvende deg direkte til selger eller kjøper unngår du dyre utgifter og kan spare mange penger. 


Lang erfaring med kjøp og salg 

JAMO Eiendomsutvikling AS ble stiftet i 2013 på Eidsvoll. Firmaet er relativt ungt, men våre eiere har lang erfaring fra byggebransjen. Vi utfører oppkjøp og videreutvikling av tomter på Øvre Romerike og leverer Byggmann hus på disse tomtene. Vi er alltid på utkikk etter nye spennende tomter og prosjekter, og kan garantere at du får en konkurransedyktig pris som alle parter blir fornøyd med. Vi er interessert i alle typer tomter til salgs, fra ferdig regulerte tomteområder til eksisterende boliger med hage. 


Vi er en lokalt forankret bedrift, og vi bruker lokale samarbeidspartnere. Dette betyr at du kan føle deg trygg, både ved kjøp og salg av bolig. Vi er i nærheten, dersom du skulle ha noen spørsmål. 


Kontakt oss 

Har du en bebygd eller ubebygd tomt som du ønsker å utvikle, kan vi i JAMO Eiendomsutvikling bistå i alle faser av prosjektet. Våre medarbeidere besitter god kompetanse i alle ledd av utviklingsprosessen, fra vurdering og kjøp av tomter, regulering, utvikling og prosjektledelse, til salg og markedsføring. 


Har du en tomt eller bolig som du vurderer å selge? Ta kontakt med oss for en trivelig og uforpliktende prat!