Kjøp og videreutvikling av tomter på Øvre Romerike

JAMO Eiendomsutvikling AS holder til på Romerike, og har som hovedoppgave å kjøpe, videreutvikle tomter og levere hus fra Byggmann i området. Vi bruker i hovedsak egne tømrere og har dyktige samarbeidspartnere der det trengs. Våre prosjekter holder en gjennomgående høy standard og har ypperste kvalitet når det gjelder gjennomføring, funksjonalitet og byggeforskrifter. Vi har bred kompetanse og erfaring med utvikling av tomter. 

Vi har flere prosjekter på gang i Øvre Romerike, de kan du se her.

Vi er alltid på utkikk etter nye og spennende prosjekter

Har du en tomt på Øvre Romerike som du ønsker å selge? Da har du kommet til riktig plass. JAMO Eiendomsutvikling AS ønsker å kjøpe tomter på Øvre Romerike. Alle tomter til salgs er av interesse for oss, fra ferdig regulerte tomter til eksisterende boliger med hage. Vi i JAMO Eiendomsutvikling AS har kjøpt flere tomter på Romerike, og kan garantere en god pris som alle er fornøyd med. Ved å henvende deg direkte til oss, unngår du dyre utgifter ved salg av tomt eller hus. 

Kontakt oss 

Ta kontakt med oss i JAMO Eiendomsutvikling AS hvis du er i besittelse av en tomt eller hus som du ønsker å få solgt. Vi kan tilby en god pris som du garantert blir fornøyd med, uten å måtte gå via en megler. 

Ta kontakt for gode råd om salg av bolig eller et uforpliktende kjøpstilbud på din bolig eller tomt på Øvre Romerike.