Salg av bolig

Lokal eiendomsutvikler med øye for kvalitet 

Vurderer du å kjøpe eller bygge bolig? JAMO Eiendomsutvikling AS ble startet i 2013 på Øvre Romerike. Til tross for at vi er et relativt ungt firma har vi siden oppstarten i 2013 allerede solgt 6 leiligheter med tilhørende garasjeanlegg, 19 boenheter som fellesprosjekt, samt 13 eneboliger med garasje. Vi har til enhver tid boligprosjekter under oppføring og til salgs. 

Klikk her for å lese mer om eksisterende boliger til salg på Øvre Romerike. 

Vi hjelper deg med å oppfylle boligdrømmen 

Vi i JAMO Eiendomsutvikling AS er en lokalt forankret bedrift som benytter lokale samarbeidspartnere og arbeidskraft i alle ledd. Vi er stolte av å levere prosjekter med høy kvalitet, utført av de beste fagfolkene. Dette gir deg som kunde en trygghet, også etter at prosjektet er fullført og overlevert. 

Våre prosjekter holder alltid utmerket standard når det gjelder byggeforskrifter, gjennomføring og funksjonalitet. Vi kan tilby både arkitekttegnede hus eller våre ferdige løsninger fra Byggmann forhandlerhus.

Uansett hva du ønsker, kan vi hjelpe deg med å bygge boligdrømmen. Er du nysgjerrig på hvilke prosjekter vi har utført og boliger som har blitt solgt? Sjekk ut våre referanser. 

Kontakt oss 

Vi i JAMO Eiendomsutvikling AS kan hjelpe deg om du drømmer om å bygge din egen bolig på Øvre Romerike. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle boligdrømmen.