OM OSS

Vi er entreprenører med sans for kvalitet. Stolthet er vår rettesnor i alle våre byggeprosjekter og salg av nybygg.

JAMO Eiendomsutvikling AS (stiftet i 2013) har som hovedoppgave å kjøpe og utvikle tomter på Romerike. Vi er stadig på utkikk etter nye tomter og prosjekter. I hovedsak brukes egne tømrere, og har ellers mange dyktige samarbeidspartnere der det trengs.

Entreprenører med sans for kvalitet

Vi har stolthet og kvalitet som rettesnor i alle våre prosjekter, og er opptatt av å ha de beste fagfolkene. Derfor kan du være sikker på at våre prosjekter har ypperste kvalitet når det gjelder funksjonalitet, gjennomføring og byggeforskrifter.

Vi tilbyr arkitekttegnede hus eller du kan velge blant våre Byggmann forhandlerhus. Uansett hva du måtte ønske vil vi hjelpe deg å bygge boligdrømmen.

Våre samarbeidspartnere Eiendomsservice Øst og Byggmester Morten Andersen er godkjente lærerbedrifter.


Lokal Eiendomsutvikler

Jamo Eiendomsutvikling er en lokal forankret bedrift og benytter lokale samarbeidspartnere og arbeidskraft i alle ledd.

For deg som kunde betyr det trygghet også etter at prosjektet er overlevert.

Bli kjent med oss

Jan Heranger­ partner (50 % av aksjene)

Jan har tatt i et tak bokstavelig talt siden 1981. Han har gått fra å være altmuligmann i Hoelstangen Eiendomsselskap i 1981, til å være med på å bygge opp utallige byggeprosjekter i både offentlig og privat sektor. Nå er han daglig leder i Eiendomsservice­Øst AS (stiftet i 2002) som har økt jevnt og trutt i omsetning og gått fra å ha en ansatt til å nå ha ti ansatte. ­

- Mitt først oppdrag var «Biltilsynsbygget» på Hoelstangen i Eidsvoll, og siden da har det blitt mange rehabiliteringsjobber og nybygg. ­

- Jeg er veldig opptatt av at vi skal være profesjonelle samarbeidspartnere for alle som trenger oss med total leveranse. Rørlegger, elektriker og murere/flisleggere m.m. kan skaffes og vi tilbyr «full pakke» for våre nybygg.

26 års erfaring fra bransjen

Byggmester Morten Andersen og Elin Andersen ­ partnere (50 % av aksjene)

Byggmester Andersen AS har drevet i bransjen i 26 år, tok mesterbrev i 1994 og har sentral godkjenning. Byggmester Andersen leverer arkitekttegnede hus, arkitekttegnede hus og rehabilitering. Vi tar med oss vår erfaring fra byggebransjen inn i alle nybyggene.

Se våre aktuelle prosjekter til salgs. Ta kontakt med oss for presentasjon og mer informasjon